Τρίτη 31 Μαΐου 2016

ΕΤΑΙΡΙΕΣ, ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ, ΤΤΙΠ, ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΗΣ ΕΦΕΥΡΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΡΑ ΚΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ......
ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΡΑ ΣΑΝ ΕΝΑΣ TΥΠΙΚΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ

O ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ
Από τα τέλη του 18ου αιώνα που μια Αμερικανική ΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ όρισε ότι το ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ της εταιρείας είναι νόμιμα ένα ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, έδωσε σε αυτήν τη δύναμη να γίνει η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, πολιτικά και κοινωνικά σε ολόκληρο τον πλανήτη.
Αυτή η ταινία κάνει μια βαθιά ψυχολογική εξέταση στο μοντέλο της εταιρείας χρησιμοποιώντας διάφορες μελέτες.
Επίσης μας δείχνει πόσο μεγάλη απειλή είναι αυτός ο ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ για τον κόσμο μας και το μέλλον μας και πως ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ.
«Η ιστορία των ελευθεριών που έχουν παραχωρηθεί στον άνθρωπο δεν έπαψε ποτέ, μέχρι σήμερα, να συγχέεται με την ιστορία των ελευθεριών που ο άνθρωπος παραχώρησε στην οικονομία»..........................Ραούλ Βάνεγκεμ

ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
Η Ευρωπη ειναι μια ενωση πλουσιων και φτωχων κρατων. Τα φτωχα δινουν φτηνα τις πρωτες υλες τους στα βιομηχανικα κρατη τα οποια εχουν επιλεγει απο το κεφαλαιο και τις μαφιες της παρανομης λεγομενης αγορας που δεν ειναι τιποτα αλλο απο μια σπειρα εγκληματιων.

Εχουν υψωσει φραχτες στους ανθρωπους που λεηλατουν και αρχισαν μια αδυσωπητη προπαγανδα εναντιων τους. Επισης καταστρεφουν την φυση για χρηματα τα οποια δεν θα εχουν καμια αξια σ εναν πλανητη που μπορει μεσα σε λιγα λεπτα να ισοπεδωσει οποιο ανθρωπινο εργο.

ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ........

Το νέο video που αναφέρεται στην TTIP και τις συνέπειες στην αγροτική παραγωγή (και όχι μόνο)

Η TTIP θα επιτρέπει σε πολυεθνικές όπως η Siemens, η Monsanto κι η Eldorado να μηνύουν την Ελλάδα σε μυστικά δικαστήρια και να ζητούν εκατομμύρια σε αποζημιώσεις, όποτε εκείνες κρίνουν ότι τα συμφέροντά τους πλήττονται από την εθνική μας νομοθεσία.

Έτσι θα μπορούν ανεμπόδιστες να πλημυρίζουν τη χώρα μας με καρκινογόνα φυτοφάρμακα, βρώμικα εργοστάσια και μεταλλαγμένα τρόφιμα.

Απειλή για: την εθνική κυριαρχία, τις δημόσιες υπηρεσίες, τη διατροφική ασφάλεια, το κλίμα και την καθαρή ενέργεια, το περιβάλλον και τη γεωργία, τα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα, τα προσωπικά δεδομένα, τα φαρμακευτικά προϊόντα, την ισότιμη πρόσβαση στην αγορά χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου